logo contact

suna acum
0728.908.588

Prima pagina » Despre noi » Cine suntem
eurogarden masca
CINE SUNTEM

Cine suntem

Euro Garden este o companie dedicată peisagisticii cu toate aspectele ei complexe. Suntem orientaţi spre crearea de spaţii exterioare moderne şi funcţionale, durabile, care  respectă bunele practici de mediu. Euro Garden şi-a început activitatea în 2003 ca o afacere de familie de tip boutique. De atunci, împreună cu echipa noastră loială şi profesionistă, am oferit serviciile noastre unui număr mare de clienţi. Ce a reuşit Euro Garden să adopte ca regulă, este angajamentul de a oferi servicii fără compromis clienţilor  şi calitate în execuţie.

Clienţii noştri sunt persoane informate, cu „ochi” pentru design şi cu dorinţa de a îmbrăţişa practicile durabile pentru grădina personală. Noi nu cheltuim mulţi  bani pentru publicitate. Cele mai multe dintre noile noastre lucrări le obţinem pe baza recomandărilor făcute de către clienţii noştri mulţumiţi, de arhitecţi şi dezvoltatori care ne cunosc.  Dacă sunteţi în căutarea unei firme de amenajări diferită – căreia să îi pese şi care să vă transforme grădina într-un mic paradis liniştit pentru familia şi prietenii dumneavoastră – aşteptăm bucuroşi telefonul dumneavoastră.  O grădină (marca) „Euro Garden”  vă va încânta pur şi simplu. De ce să nu sunaţi chiar acum pentru o consultaţie iniţială  fără obligaţii financiare (gratuită). Veţi fi foarte bucuroşi că aţi facut-o!

Filosofia noastră

La Euro Garden vedem în calitatea spaţiilor verzi publice şi private un efect important asupra calităţii generale a vieţii noastre. Scopul nostru este de a proiecta spaţii verzi care să creeze oportunităţi şi să  încurajeze interacţiunea între oameni dincolo şi altfel decât  în obişnuitele întâlniri de zi cu zi.

Suntem conştienţi de faptul că folosim spaţiul şi resursele  acestei planete cu toate organismele vegetale şi animale care îl compun. De aceea dorim ca proiectele noastre să se înscrie în maniera proiectelor durabile care protejează mediul înconjurător şi au un impact minim asupra dezvoltării resurselor naturale.

Designul spaţiilor verzi de calitate presupune o implicare emoţională dar şi a abilităţilor intelectuale. O bună înţelegere a cerinţelor clientului, a constrângerilor şi o analiză atentă a nevoilor emotionale şi fizice ale utilizatorului final sunt parte integrantă a procesului nostru de proiectare. La Euro Garden scopul nostru principal este de a oferi clientilor noştri soluţii de design interesante, care să depăşească aşteptările lor şi care să fie în acelaşi timp aplicabile şi realiste. Suntem bucuroşi să găsim întotdeauna soluţii originale, personalizate pentru fiecare situaţie în parte şi care să fie sensibile la contextul local.

Expertiză horticolă

Alegerea plantelor şi caietul de sarcini pentru execuţia lucrărilor de plantare sunt esenţiale pentru un proiect de succes.

La Euro Garden ne mândrim cu experienţa îndelungată şi cu baza noastră de zithrogen 500 mg used for, pharmacy online c20. cunoştinţe privind plantele, cerinţele acestora şi modul de îngrijire.

Speciile sunt selectate cu multă atenţie astfel încât să fie potrivite pentru fiecare mediu particular de creştere şi să ofere decor pe o perioada cât mai lungă de timp.

Odată ce un proiect a fost pus în practică pe teren, întreţinere acestui spaţiu este esenţială. Euro Garden vă poate oferi un plan de întreţinere astfel încât grădina dumneavoastră să evolueze constant şi să capete o tot mai mare valoare în timp.

 

*/?>