logo contact

suna acum
0728.908.588

Prima pagina » Despre noi » Euro Garden Center
eurogarden masca
EURO GARDEN CENTER

Bine aţi venit la Euro Garden

Grădina crează spaţiul şi ambianţa pentru cele mai frumoase momente din viaţa noastră – relaxare, joacă, divertisment şi bucuria de a fi în natură. Astfel, designul şi atmosfera grădinii este  foarte importantă.

Euro Garden crează cu pasiune soluţii unice, personalizate pentru grădina dumneavoastră. Scopul nostru este de a aduce viaţă şi bucurie în grădina dumneavoastră.

Preocupările, aspiraţiile şi gustul dumneavoastră sunt baza inspiraţiei noastre. Fie că preferaţi un stil tradiţional sau un stil inovator, contemporan, grădina creată de noi va completa casa şi stilul dumneavoastră de viaţă

Folosim cunoştinţele noastre pentru a proiecta grădini armonioase, elegante şi durabile. Ele sunt o extindere a casei în spaţiul exterior, un spaţiu plin de viaţă care oferă adăpost atât plantelor cât şi faunei utile.

Noi oferim servicii complete ce includ de la design şi proiectare până la amenajare şi servicii de întreţinere a spaţiilor verzi.

Echipa noastră este formată din oameni dedicaţi, profesionişti şi pasionaţi care au o pregătire long time sex tablet name, ed drugs…. de specialitate în domeniul Horticulturii şi  Peisagisticii.

*/?>