logo contact

suna acum
0728.908.588

Prima pagina » Despre noi » Parteneri Euro Garden
eurogarden masca
PARTENERI EURO GARDEN

FISKARS

În secolul al XVII-lea, o serie de ateliere metalurgice au fost înfiinţate în Finlanda. Marile întinderi de pădure din regiunea Pohja, alături de forţa neînfrânată a apelor de aici şi căile bune de transport pe apă au făcut din această zonă un centru ideal pentru industria finlandeză de prelucrare a fierului. Atelierul metalurgic din Antskog a fost întemeiat în jurul anului 1630, iar în 1641 a urmat Billnäs. Fiskars şi-a început activitatea în 1649 şi astăzi este una dintre cele mai vechi întreprinderi din lumea occidentală. află mai multe »

ROSEN TANTAU

Având o experienţă de peste 100 de ani, Rosen Tantau, înfiinţată pe 6 ianuarie 1906 de către Matias Tantau, şi-a început activitatea având la bază reproducerea de soiuri de trandafiri pentru grădină. Începând cu1919 compania introduce pe piaţă primele soiuri canada pharmacy meds, www.cialis germany. marca Rosen Tantau.

Preluată de Matias Tantau junior, începând cu 1983 compania îşi dezvoltă programele de diversificare de creştere a trandafirilor, intrând astfel într-o nouă eră. află mai multe »

*/?>