logo contact

suna acum
0728.908.588

eurogarden masca
EVENIMENTE

Fiskars a organizat un eveniment de prezentare a noii generaţii de topoare si produse pentru tăiat lemne, în cadrul căruia compania a donat sase metri steri de lemne pentru grădinita din Balotesti.

La ceremonie au participat Ambasadorul Finlandei la Bucuresti, doamna Ulla Väistö, precum si Primarul comunei Baloteşti, domnul Cristian Stefan Pretorian, care a marcat simbolic momentul donaţiei de lemne, alături de reprezentanfii Fiskars si Euro Garden.

Lemnele donate au fost tăiate cu noua generaţie de topoare Fiskars si asigură necesarul de lemne de iarnă pentru grădiniţa cu grupe de preşcolari 1-4 Săftica, care deserveste comuna Baloteşti.

Petrecerea pentru copii in ajun de Mos Nicolae

Galerie foto de la "Atelierul de dovleci", eveniment organizat de Halloween.

Galerie foto de la evenimentul "Ziua portilor deschise" organizate la pepiniera dendrologica "Moara Domneasca"

Incepand cu data de 19 octombrie a.c., ne puteti vizita si la targul international Indagra! Ne veti gasi cu uneltele Fiskars la standul 12 (corpul C4) si cu material dendrologic din pepiniera noastra pe platforma 5.

Cu aceasta ocazie dorim sa va invitam si la conferinta cu titlul "Noutati in pomicultura romaneasca" sustinuta de prof. dr. Florin Stanica si prof. dr. Dorel Hoza. Evenimentul va avea loc in sala de conferinta a complexului Romexpo la ora 15:00 si va fi insotit si de o lansare de carte.

Pentru accesul la Indagra, folositi link-ul de mai jos pentru a va putea genera o invitatie on-line.

http://www.indagra.ro/index.php?ageid=36&urllink=invitatii.php&limba2=ro

Va asteptam cu drag!

*/?>