logo contact

suna acum
0728.908.588

Prima pagina » Servicii
eurogarden masca
SERVICII
...profesionistii lucreaza pentru dumneavoastra */?>

Euro Garden este un furnizor de servicii de peisagistică, execuţie şi întreţinere  spaţii verzi. Suntem un furnizor de servicii complete de proiectare şi design, asigurând  în acelaşi timp managementul calităţii totale prin intermediul celor 6 paşi urmaţi în procesul de „landscaping”.

Servicii în 6 paşi

Faza 1. Consultarea iniţială

La această primă întâlnire vom face o inspecţie a terenului împreună, vom răspunde la întrebările dumneavoastră, ne vom face o idee asupra bugetului alocat şi vom discuta câteva idei iniţiale legate de design, produse şi servicii.

Nu există obligaţii financiare în acest stadiu.
Solicitaţi o consultare iniţială ACUM!

Faza 2. Concept şi Design

În această etapă vom pregăti un plan color cu soluţia propusă care include paleta de specii propuse şi gama de servicii ce trebuie luate în consideraţie. Solicitaţi un exemplu de „Design Concept” pentru a vedea la ce vă puteţi aştepta.

Faza 3. Documentarea, definitivarea soluţiei

V-aţi decis să continuaţi şi să creaţi un spaţiu verde surprinzător şi elegant cu Euro Garden. Înainte de a lucra proiectul în detaliu vom avea nevoie de o documentare minuţioasă la faţa locului. Documentaţia detaliată şi cuprinzătoare este vitală pentru livrarea proiectului la timp si in bugetul alocat. Vom pregăti desene tehnice, detalii, descrierea speciilor, costurile detaliate astfel încât să vă formaţi o părere cât mai corectă asupra viitoarei amenajări.

Faza  4. Execuţia

Odată ce soluţia de amenajare şi devizele de cheltuieli au fost acceptate, vom desemna managerul de proiect, vom furniza materialele şi pur şi simplu vom face ca lucrurile să se întâmple – ordonat şi cu întreruperi minime pentru viaţa dumneavoastră de zi cu zi! Suntem disponibili propecia kaufen ohne rezept, buy cialis paypal payment. la cerere pe parcursul proiectului şi, de asemenea, vă oferim săptămânal, prin telefon sau e-mail informaţii despre derularea proiectului astfel încât veţi şti exact în ce stadiu ne aflăm în derularea proiectului.

Faza 5: Finalizarea proiectului

La finalizarea proiectului, un specialist Euro Garden va efectua o inspecţie la faţa locului şi împreună cu dumneavoastră va evalua rezultatele proiectului. Se vor discuta cele mai bune opţiuni pentru întreţinerea grădinii, aspect important  ţinînd cont de valoarea investiţiei. Vă vom solicita, de asemena, să participaţi la un sondaj. Pentru noi este important să aflăm părerea dumneavoastră privind calitatea serviciilor noastre.

Faza 6. Întreţinerea

Ceea ce face ca serviciile noastre de întreţinere să fie „altfel” este faptul că noi întreţinem grădina dumneavostră având permanent în minte ideea de a imbunătăţi. Ne asigurăm întotdeauna că grădina este sănătoasă şi are vitalitate pentru anii care vor veni. Programul Euro Garden de întreţinere durabilă însumează o gamă de diferite practici ecologice şi durabile pentru a încuraja (promova) solul sănătos şi, prin urmare, grădina sănătoasă. Euro Garden foloseşte tehnici simple, cum ar fi îngrăşămintele organice, compostarea, plantarea de specii utile, identificarea timpurie a bolilor şi dăunătorilor, combaterea integrată a acestora astfel încât să păstrăm grădina atrăgătoare pe toata durata anului.

*/?>