logo contact

suna acum
0728.908.588

Prima pagina » Servicii » Proiectare si design
eurogarden masca
PROIECTARE SI DESIGN

Pasul 1 : Consultarea iniţială

Vizita iniţială a unuia dintre membrii echipei de design are ca scop discuţia cu privire la obiectivele proiectului, bugetul de lucru şi termenele acestuia. Vom face un schimb de idei vă vom  prezenta experienţa noastră anterioară, astfel încât să vă puteţi simţi confortabil. Reuniunea dureaza aproximativ o oră şi nu implică obligaţii financiare.

Pasul 2 : Concept. Plan

Nici o casa nu este construită fără un plan şi de aceea ar trebui ca nici grădinile să nu fie construite fără un plan. Proiectarea grădinii este parte integrantă a oricărui proiect deoarece ajută la:

  • vizualizarea proiectului propus
  • transferul unui concept în realitate

În această etapă vom pregăti un plan color cu soluţia propusă care include paleta de specii propuse şi gama de servicii ce trebuie luate în consideraţie. Conceptul iniţial va fi prezentat împreună cu o estimare generală a costurilor de execuţie.

Pasul 3 : Documentarea

După aprobarea planului de paypal no prescription pharmacy, salep fucidin. concept, vom elabora un master plan care cuprinde toate schiţele necesare, specificaţii ale materialelor şi estimarea costurilor detaliate pentru lucrări. Toată această documentaţie vă va fi prezentată şi acest pas încheie etapa de proiectare şi design.

*/?>