Cine suntem

Euro Garden a fost înfiinţată în 2003 în Bucureşti, ca o afacere de familie de tip boutique. De atunci, împreună cu echipa noastră loială şi profesionistă, am oferit serviciile noastre unui număr mare de clienţi, devenind un furnizor important de servicii de amenajare a spaţiilor verzi. 

Ne străduim în permanenţă să oferim clienţilor noştri soluţii de design interesante, care să depăşească aşteptările lor şi care să fie în acelaşi timp aplicabile şi realiste.

Suntem bucuroşi să găsim întotdeauna soluţii originale, personalizate pentru fiecare situaţie în parte şi care să fie sensibile la contextul local.

Expertiză horticolă

Alegerea plantelor şi caietul de sarcini pentru execuţia lucrărilor de plantare sunt esenţiale pentru un proiect de succes.

 

La Euro Garden ne mândrim cu experienţa îndelungată şi cu baza noastră de cunoştinţe privind plantele, cerinţele acestora şi modul de îngrijire.

 

Speciile sunt selectate cu multă atenţie astfel încât să fie potrivite pentru fiecare mediu particular de creştere şi să ofere decor pe o perioada cât mai lungă de timp.

 

Odată ce un proiect a fost pus în practică pe teren, întreţinere acestui spaţiu este esenţială. Euro Garden vă poate oferi un plan de întreţinere astfel încât grădina dumneavoastră să evolueze constant şi să capete o tot mai mare valoare în timp.

Filozofia noastră

La Euro Garden vedem în calitatea spaţiilor verzi publice şi private un efect important asupra calităţii generale a vieţii noastre. Scopul nostru este de a proiecta spaţii verzi care să creeze oportunităţi şi să încurajeze interacţiunea dintre oameni dincolo şi altfel decât în obişnuitele întâlniri de zi cu zi.

 

Suntem conştienţi de faptul că folosim spaţiul şi resursele acestei planete cu toate organismele vegetale şi animale care îl compun. De aceea dorim ca proiectele noastre să se înscrie în maniera proiectelor durabile care protejează mediul înconjurător şi au un impact minim asupra dezvoltării resurselor naturale.

 

​Design-ul spaţiilor verzi de calitate presupune o implicare emoţională dar şi a abilităţilor intelectuale. O bună înţelegere a cerinţelor clientului, a constrângerilor şi o analiză atentă a nevoilor emotionale şi fizice ale utilizatorului final sunt parte integrantă a procesului nostru de proiectare.

1.jpg
1.JPG
1.jpg